Wednesday, September 3, 2014

...



Täna siis oli esimene koolituspäev lennujaama äriklassi lounge'ide jaoks. Jeerums kui keeruline see süsteem on. Aga tundub, et seal võib isegi põnev olla. Homme veel koolitus, siis kaks vaba päeva ja seejärel kaks tööl, kaks vaba ... kuni kuu lõpuni. Vahetused on 5st hommikul 5ni õhtul ja vastupidi. Kokku on mul sellel kuul 14 vaba päeva ;). Elu on ikka ilus. Sisuliselt midagi hullu ei ole, tuleb kuulata, mis öeldakse ja siis seda teha. Kõige kõrgemad ja tähtamad kliendid on kohalik kuninglik perekond, kes lendab nädalas mõned korrad ikka :).

Täna sain siis teada ka täpse loo lennujaamas asuva kollase karu kohta. Nimelt printsess ostis selle oma lapsele 6,8 miljoni USA dollari eest. Kuna koju ei mahtunud, pandi see lapsele "mängimiseks" siis lennujaama. Sedapsi siis lood. Millal te oma lapsele midagi otstsite ja kuhu te selle panite? :)


 Ja lisaks veel üks uudis. Aitasin juuni Dar Es Salaami lennul ühel kuldkaardi omanikul ta astmaravimit taga otsida. Kaotas selle ära, sest vahetas mitu korda istekohta jne. Ja ta otsustas, et ta kiidab mind. Tegelikult ma ju midagi erilist ei teinud. Pärast kaht ja poolt kuud sain siis sellest ka teada. Siin on tavas kiituse korral crewle tänukiri saata. Täna siis kelleltki Mohammadilt see minu postkasti ka tuli. Tsenseeritud versioon sellest :) 


No comments:

Post a Comment