Tuesday, November 23, 2010

Kathmandu teist korda tehtud!

Siiani mu lemmik sihtkoht ongi Kahtmandu! Kõik need fäääncid Euroopa sihtkohad on küll toredad, aga Kathmandu lennul on reisijad nii armsad ja linn on kogemus omaette. Nad on rahul sellega, mis neile pakutakse ja nad ei kaeble kunagi mõttetuste pärast. Kui Kathmandus linnapeale minna, siis saad selgeks, et küll meil on ikka hea elu ja tore, et oleme sündinud sellena kes oleme :)
Ega seekordsel lennul muud erilist polnudki, kui Cabin Service Director'i toas oli tema väitel kummitus. Igal Kathmandu lennul väidab keegi, et nägi kummitust. Lend tagasi Dohasse hilines 2 tundi, sest õhkutõusmisrajal oli suur auk. Eurooplased lennul olid närvis ja mõni isegi tõstis häält, et mis lennufirma see on ja kuidas ei saa minna ja tal on vaja koju minna ja tal on teine lend, kuhu ta nüüd hiljaks jääb. Ei oskand kohe nagu muud öeldagi, et vabandage väga, aga lennufirma ei halda õhkustõusmisrada ning ka mina tahaks siin istumise asemel hoopis koju minna! Kohalikud olid nii rahulikud ja armsad, küsisid ainult viskit ja õlut ja nende jaoks oli see lust ja lillepidu ;)
Lõpuks kui õhku tõusime ja söögid juba kätte olime jaganud ja kõik tagumises köögis olime, tuli kööki üks naisterahvas ja ütles: "Help me!" ja viskas pikali maha. Kohe tegime valjuhääldite kaudu teadaande, et kui pardal on arst, siis andku teada. Kohe olid kaks arsti kohal ja võtsid asja üle. Naisterahvas minestas kaks korda ka nende käes. Tegemist oli tugevate südamerütmi häiretega. Aga asi lõppes õnnelikult. Ühesõnaga: oli see vast lend!
Sellel reisil oli ka crew väga tore. Suur osa meist käis nii õhtul kui ka järgmisel hommikul väljas.
Crew hotelli ees enne linna minekut: ukrainlanna, filipiinlannd, eestlane, argentiinlane ja iraanlanna ;)
Kohalik kunstigalerii. See mees teadis täpselt, kus asub Eesti, Tallinn pealinn ja hea ülikool Tartus ;)
Uus sõber Kathmandus ;)
Kathmandu vanalinn
Kathmandu vanalinn lehmade ja tuvidega ;)
Turg

Ja kui teie arvate, et teie töö on raske ... :)

Ja detsembri graafikust rääkides, siis olin suhteliselt hirmul. Tavaliselt on nii, et kui üks on hea kuu, siis teine on hullumaja. Mul on kõik kuud olnud suht head ja kartsin hullemat. Aga polegi kõige hullem kuu tulekul:

04.12 Abu Dhabi,

05-16.12 Viin, Austria;

15-16.12 Berliin, Saksamaa;

19.12 Moskva, Venemaa;

24.12 Bahrein;

27-28.12 Colombo, Sri Lanka;

29-30.12 München, Saksamaa;

31.12 Ateena, Kreeka

Nende vahele mahub veel 8 vaba päeva ja 8 kodust valvekorda. Jõuluõhtu ja uusaasta üle just väga õnnelik olla ei saa, sest saabun Ateenast tagasi kell 23:40 ... ja uue aasta võtan vastu Doha lennujaamas. Aga vähemalt hetkel ei ole ühtegi Indiat, Pakistani või Bangladeshi mu graafikus ;)

No comments:

Post a Comment