Wednesday, June 4, 2014

Tehtud!

Nüüd on see siis jälle tehtud ;). Täna oli lõpetamine. Meie rühma number oli AB922. Sõime täna kooki ja saime tunnistused läbitud kursuste kohta ja kõik võimalikud kompetentsust tõendavad dokumendid.
Nüüd on kaks vaba päeva ja laupäevast läheb lahti! Kuu keskel on päris tihe graafik ... üheksa päeva järjest annan tuld ... saabun hommikul ja järgmisele lennule õhtul ... Hoidke pöialt, et kõik ikka hästi läheks!

Tegelikult on tehtud ka teine asi - mu kallid kursakaaslased on nüüd magistrid! Kärt, Küllike, Raile, Tõnis ja Janar - kuradi vinged olete! Töö ja pere kõrvalt see ära teha on vägev saavutus. Jään igatsema neid laupäeva varahommikuid esimeselt kursuselt ja neid paanikahetki, kus tegelikult paanitsemiseks põhjust polnudki ;). Mähist igatsen juba praegu ;)!
Luban, et teen selle asja ka ära ja hiljemalt 2015 olen samuti magister. Ma tegelikult oleksin selle ära teinud nüüd, aga tahtsin teist värskemat diplomit ;)! Korraldagem siis ikka kokkusaamisi ... järgmise võiks teha Bangladeshis? :)


No comments:

Post a Comment