Saturday, March 12, 2011

Puhkus läbi ...

...ja taas Dohas. Väljas oli täna päeval ametlikel andmetel +31 kraadi ja see ajab juba higistama. Ei usu veel isegi, et mõned päevad tagasi sumpasin lumes ;)

Puhkus oli väga lahe. Kogu puhkuse jooksul tegin kokku 8 lendu: Doha-Stochkolm-Helsinki-Tallinn; Tallinn-Kuressaare-Tallinn; Tallinn-Helsinki-New York; New York-Doha. Viimane neist on pikim lend, mille elus teinud olen 11 100 km ja 11 tundi ja 30 minutit ;) Seega ei olnud just kõige lennuvabam puhkus maailmas ;) Ega ma siia midagi pikalt kirjutama ei hakka, sest muidu ei saakski valmis ;) Tahan lihtsalt öelda aitäh kõikidele nendele, kes minu jaoks aega leidsid ja vabandan nende ees, kelleni ma ei jõudnud. Ühelgi puhkusepäeval ennast välja magada ei saanud, kuid oli väga tore teid kõiki näha ;) Nüüd on jõudu ja tahtmist edasi töötada. Suured tänud organisatoorse töö eest Sulle ja neile, kes sellele kaasa aitasid. Ilma teieta ei oleks seda puhkust olnud ;)
Siin siis mõned pildid minu puhkusest
Esimene kohtumine Williamiga ;)
Kodus :)
Käik Kuressaarde Grand Rose SPAsse ;)
FinnairSaabumine New Yorki JFK lennujaama. Kodused värvid juba olemas ;)
Vabadussammas, mille 1886 kinkisid USAle prantslased.

Tänavapilt
Sellel kohal olid enne WTC kaksiktornid. Nüüd ehitatakse uusi kõrghooneid.
Flat Iron

Vaade New Yorki kõrgeima hoone Empire State Buildingu otsast.

Jah ... käisime ka Mamma Miat Broadwayl vaatamas. Unustamatu kogemus.
Times Square


Brighton Beach - venelaste linnaosa New Yorkis. Ajalehed, raadiojaamad, televisioon, hinnasildid poes. Kõik on vene keeles. Müüja alustab esmast vestlust samuti vene keeles ;)

Koerajalutaja ametit pidav noormees ;)
John Lennoni mälestusmärk Central Parkis
Kes ütles, et New Yorkis pole rohelust ja loomi ...
Central Park - kes teab, mis film algab kaadriga sellest kujust? Lisaks sellele filmile on Seksi ja linna võtetel jooksnud nendel treppidel ka Sarah Jessica Parker ;)
Eesti lipp Rockefelleri keskuse ees

No comments:

Post a Comment